• Home

Leuker wonen in een geïsoleerde woning

Woningisolatie is een populair onderwerp. Met name voor wat oudere woningen valt hier veel winst te behalen. Het heeft namelijk verschillende voordelen. Het is niet alleen het financiële aspect, het is ook een extra stuk comfort wat je in huis haalt. Wat vaak gedaan wordt is bijvoorbeeld spouwmuurisolatie, dak- of vloerisolatie, het plaatsen van driedubbel glas of het isoleren van de kruipruimte.

Waarom isoleren?

Met isolatie kun je veel winst behalen. Als je in een slecht geïsoleerde woning woont stook je veel. Veel van die warmte verdwijnt onnodig. Als je beter geïsoleerde muren en vloer hebt blijft de warmte veel beter binnenshuis. Andersom is het ook het geval: als het buiten heel warm is, dan blijft de warmte beter buiten. In die zin draagt het dus bij aan meer comfort in huis. Met name blij vloerverwarming merk je letterlijk warme voeten.

Een ander voordeel is natuurlijk de energiebesparing die je doet. Doordat de woning een extra jas krijgt, kan je minder stoken. De CV-ketel hoeft minder te doen, en je gaat minder gas verbruiken. Gas is duur, en dit ga je dan ook vrij snel merken op je energierekening.

Een goed isolatiebedrijf vinden

Wie wil zijn of haar woning wil laten isoleren wil dit natuurlijk laten doen door een vakman. En vaak bij voorkeur iemand die in de regio actief is. Maar hoe vind ik een geschikt bedrijf dat mij ook voorziet van goed advies? Via de website www.isolatierevolutie.nl vind je eenvoudig een vakman in de buurt. Je vult jouw gegevens in, omschrijft jouw klus, en drukt op versturen. Vervolgens zullen een aantal isolatiebedrijven in de regio een offerte op maat sturen. Jij hoeft dus niet alle bedrijven afzonderlijk bij langs. Je kunt ze in een keer vragen om prijs.

Op basis van postcode
Op basis van de postcode die je invoert wordt de aanvraag verstuurd naar bedrijven in de buurt. Het voordeel voor jou is dat je ook prijzen krijgt van partijen die werkzaam zijn in de regio. Je kunt bijvoorbeeld snel zoeken naar een vakman voor isolatie in Utrecht of juist voor spouwmuurisolatie in Noord-Holland.

Alles over leuk wonen en het inrichten van een woning

Of je nu een woning, appartement of een kamer hebt, je kunt zoveel kanten op met de inrichting van jouw plekje! Bij Leuk Wonen doe...

Ruim huis met 4 slaapkamers en unieke badkamer

Ben je van plan om te gaan verbouwen of heb je een nieuw huis gekocht en heb je geen idee wat je met de...

Last minute tafeldecoratie ideeën, een top 5 van de trends

We kennen het allemaal: het huis is een grote puinhoop en onverwachts komt er in de avond visite langs. Ook de decoratie op de...

Leuker wonen in een geïsoleerde woning

Woningisolatie is een populair onderwerp. Met name voor wat oudere woningen valt hier veel winst te behalen. Het heeft namelijk verschillende voordelen. Het is...