• Home

Investeren in je woning

Investeren in je woning is (bijna) altijd een goed idee. Of het nou is om je woning te verkopen of om prettiger te wonen. In deze blog bespreken we een aantal investeringen voor je woning.

Veiligheid

Een woning hoort veilig te zijn, ook als het onweert. Daarom raden we aan om te investeren in bliksembeveiliging. Met bliksembeveiliging beveilig je niet alleen je woning maar ook al je apparatuur. Goede bliksembeveiliging ontneemt eventuele zorgen wanneer het onweert. 

Keuken

Heb je al een tijdje dezelfde keuken? Een nieuwe keuken laten installeren is dan een zeer goede optie. Investeren in een mooie keuken verhoogt vaak de waarde van je woning. Zorg wel voor een tijdloos design en ga niet voor al te gekke kleuren, dit heeft vaak een negatief effect op de waarde van je woning. 

Maar je hoeft natuurlijk niet je gehele keuken te vervangen. Soms biedt een nieuwe keuken achterwand ook al een wereld van verschil. Maak van je keuken achterwand een ware eye catcher. Doe dit door bijvoorbeeld mooie tegels te plaatsen of voor een marmeren wand.

Vaak wordt het vergeten, maar we hebben het allemaal nodig: de voorraad kast. De voorraadkast is meestal een verlenging van je keuken. Heb je nog geen voorraadkast? Bouw dan een inbouw voorraadkast in je keuken. Dit kost uiteraard wat ruimte, maar je krijgt er een hoop voor terug. 

Uitbouw

Een populaire manier om je woning in waarde te laten stijgen is het uitbouwen van je woning. Vaak zorgt dit voor meer wooncomfort. Er zijn diverse manieren om je woning groter te maken. Denk hierbij aan een uitbouw, erker of serre. De meerderheid van de mensen kiest ervoor om hun woning te vergroten door het plaatsen van een dakkapel. 

Badkamer

Wil jij een nieuwe badkamer? Let dan goed op wat voor badkamer je neemt. Een badkamer is vaak erg persoonlijk en voor de verkoop van je woning vallen vaak de neutrale en tijdloze badkamers het meeste in de smaak. Wanneer je puur en enkel alleen voor het wooncomfort de badkamer wilt vervangen raden we aan om voor een badkamer te gaan die bij jouw wensen en behoeften past.

Isolatie

Wanneer je wilt gaan voor een investering wat zichzelf terugverdient komen we aan bij de isolatie van je woning. Het isoleren van je woning biedt meerdere voordelen. Ten eerste wordt je woning meer waard en ten tweede gaat de energierekening omlaag. Een echte win-win situatie. Er zijn diverse manieren om je woning te isoleren. Denk hierbij aan het isoleren van je dak, vloer of muren. Het is mogelijk om de beglazing beter te isoleren met dubbel glas of zelfs driedubbel glas. 

Dit waren onze tips om te investeren in je woning. Doe er vooral je voordeel mee. 

Beveilig je huis

Als je op vakantie bent wil je niet de hele tijd denken aan de veiligheid van je huis. Hier zijn enkele tips om aan...

Een bouwval of kant en klare woning kopen?

Voor je begint met het zoeken naar de juiste woning voor jezelf, moet je jezelf een aantal vragen gaan stellen? Wil ik veel tijd...

Sociale huurwoning vs vrije sector: dit zijn de verschillen!

Voor je op zoek gaat naar een huurwoning, is het belangrijk om te weten dat huurwoningen verdeeld kunnen worden in 2 verschillende categorieën: sociale...

Investeren in je woning

Investeren in je woning is (bijna) altijd een goed idee. Of het nou is om je woning te verkopen of om prettiger te wonen....

Een veilig huis met hulp van de slotenmaker

Een goed beveiligd huis is belangrijk om inbrekers te ontmoedigen en buiten de deur te houden. Wanneer je naar een nieuwe plek verhuist of...

Dit zijn de voordelen van een plissé hordeur

De hordeur is een technisch hoogstandje dat heel wat voordelen met zich meebrengt. Het gaat om een deur die voorzien is van gaas dat...